Vorig jaar had ik een heerlijke tijd in juli en augustus. Ik gunde mezelf toen een ‘creatieve zomer’. Daar heb ik zo van genoten dat ik het mezelf dit jaar weer cadeau ga doen. Voor wie me kent weet hoe belangrijk (zelf)studie, boeken, bijleren, coachen, verdiepen etc voor me is, én… hoe sterk ik het nodig heb om mijn creatieve KernTalenten uit te kunnen leven. Door de alledaagse drukte komen die nog steeds vaak op de achtergrond terecht. Sinds ik begin 2015 startte als Visueel Vertaler gaat dat al heel wat beter dan vroeger. Maar ik heb nòg meer nood aan lekker creatief bezig zijn en dus begint het na enkele maanden van intensiever coachen en workshops opnieuw te jeuken, te kriebelen, en te krabbelen. Dan ‘moet’ ik me echt even onderdompelen in tekenen, schilderen, aquarellen, boetseren, bouwen, snijden, creëren, schetsen in alle vrijheid. Hoewel de lente nog maar net begonnen is, begin ik dus stiekem niet zo stiekem die creatieve zomer nu al voor te bereiden.

Eind deze maand ga ik alvast lekker aan de slag samen met enkele trainers en coaches in de Workshop Visueel Vertalen (er is nog plaats als je graag aansluit, eerstvolgende kans is pas in het najaar). Op zaterdag 13 mei deel ik mijn creatieve vreugde in een Open Tekendag, voor iedereen die graag tekent en/of schildert in een mooie omgeving (geen ervaring vereist).  Vanaf juli duik ik dan even helemaal onder en stort ik me op een aantal projecten die liggen te wachten op afwerking en ideeën die over-rijp zijn om uitgevoerd te worden.

In de zomermaanden juli en augustus kan je bij Bore-outcoach terecht:

  • voor individuele coaching in JULI: op donderdag 13/07, in AUGUSTUS op donderdag 17/08, vrijdag 18/08 en woensdag 30/08
  • voor Natuur Coaching (in groep, max. 6 personen) op vrijdag 14/07 (daarna eerstvolgende is vrijdag 20/10)
  • voor de HB-cirkel op zondag 16/07 (daarna eerstvolgende is zondag 10/09)

Overweeg je om een KernTalentenanalyse te laten doen, reserveer dan tijdig je afspraak zodat je net als ik in de zomer van je sterke KernTalenten kan genieten. Oh en vanaf nu kan je ook bij mij terecht met loopbaancheques voor je KernTalentenanalyse. Spread the word.

Voor nu wens ik je alvast fijne lentedagen!
Frouke