Met de #inktober2017 challenge combineerde ik de voorbije maand op heerlijke wijze mijn top-3 van sterkste KernTalenten.

Door die creatieve uitdaging leef ik nu al 30 dagen lang mijn behoeften aan artistieke creativiteit, competitie tov mezelf, én kennisverwerving in de breedte

allemaal tesamen uit. Hier en daar bood die tekenchallenge zelfs de gelegenheid voor een vierde, vijfde, zesde KernTalent om een graantje mee te pikken!

De hele maand oktober maakte ik elke dag een tekening met inkt, liet ik mijn fantasie de vrije loop, maakte ik enkele tekeningen waar ik later nog kaartjes, kalenders etc mee kan maken (mits wat retouches), luisterde ik naar podcasts en leerde ik bij over nieuwe technieken (lang leve Mr Youtube), kwam de pitbull-terriër in mezelf stevig aan z’n trekken (volhouden, komaan!), zat ik verwonderd en nieuwsgierig te kijken naar de prachtige creaties van anderen en ging ik vervolgens met nieuwe inspiratie aan de slag.

Midden november mag mijn informatie overdrager nog es flink z’n best doen in de Masterclass over bore-out en dan mag Misses kennisverwerving in de diepte mee op toneel verschijnen! Ondertussen hou ik een oogje in het zeil dat al mijn andere dikke eieren met regelmaat geklutst worden en dit in een cocktail van coach-activiteiten (nu zondag is het HB-cirkel) en creatieve bezigheden (mijn collega-ontwerper en ik kregen goed nieuws om ons leerhulpmiddel waar we al bijna 3 jaar mee bezig zijn op de markt te brengen & heel stiekem open ik in november een nieuwe webshop!).

Welke leuke/boeiende/inspirerende KernTalenten-combi’s maak jij?

Benieuwde groetjes,
Frouke

Benieuwd naar al mijn tekeningen? Kom maar eens gluren op deze pagina van Visueel Vertaler. 😉