Jihaa, ik ben er!

//Jihaa, ik ben er!

Jihaa, ik ben er!

Sinds midden vorige week ben ik eindelijk helemaal aangekomen in 2017. Ja, het duurde een tijdje. De overgang ging dit jaar niet over één nacht. Ik wilde eigenlijk helemaal geen afscheid nemen van 2016. Zo’n schoon jaar! Natuurlijk had het voor mij de nodige uitdagingen in petto, maar op de één of andere manier zijn het toch de mooie momenten die mijn herinneringen kleuren. Komt het misschien omdat ik bijna elke dag van het jaar de momenten op een briefje noteerde waarvoor ik dankbaar was geweest?

In de media werd 2016 al heel vroeg uitgezwaaid. Er zijn inderdaad verschrikkelijke dingen gebeurd. Dingen waar ik ook bij stil gestaan heb, een traan voor gelaten heb, een kaarsje voor gebrand heb. En voor mij, persoonlijk, was 2016 een fijn jaar. De laatste jaren heb ik heel wat zaken rigoureus veranderd in mijn leven. Vaak omdat het ‘moest’. The only way, na mijn bore-out, was up & vooruit. Ik ben een paar keer gesprongen, in het diepe. Gedreven door iets, het moest, ik kon niet anders. Het was mijn keuze om ‘naar daar’ te springen, dat wel. Ik geloof dat ik het voorbije jaar voor het eerst één en ander veranderde echt gewoon omdat ik het wilde.

Nu ik ‘er’ ben, komen stilaan ook mijn doelen voor dit jaar tevoorschijn. Meer tekenen staat op nummer één. Dat hoort op zich niet bij mijn taken als bore-outcoach, maar ik wil graag meer blogs schrijven (nee, een nieuw boek zit er niet meteen aan te komen), en dan kan ik gelijk ook elke keer een gepaste tekening maken. Twee-in-één, waarom niet? Op mijn Facebookpagina zal ik als bore-outcoach vooral kortere updates doen en online nieuws delen. Mijn LinkedIn profiel wil ik vooral gebruiken om heel gericht werk-gerelateerde content delen en op Twitter ga ik als Visueel Vertaler met beeld & humor spelen.

Samen met mij zijn er nog duizend-en-één-maal-honderd ideeën meegekomen en ik ben even benieuwd als jullie welke ik daarvan dit jaar met voldoening uit zal werken.

Happy 2017!
Haha,
Frouke

2017-01-17T23:04:01+00:00

6 Reacties

 1. Anna berg 18 januari 2017 om 08:24 - Antwoord

  Ik wens je veel tekenplezier. ?

 2. Viviane 18 januari 2017 om 09:21 - Antwoord

  Fijn dat je zo concreet weet wat te doen in 2017 ?! Succes en veel plezier ermee!

  • Frouke Vermeulen 18 januari 2017 om 10:23 - Antwoord

   Thanks! Ik heb vorig jaar gemerkt dat het wel iets oplevert er af en toe bij stil te staan, mijn doelen te tekenen en te laten rijpen. Soort van natuurlijke selectie, in een bedje van een flinke portie vertrouwen 🙂

 3. Sindy 18 januari 2017 om 12:36 - Antwoord

  Je hebt er alvast veel zin in Frouke ! Veel plezier in alles wat je doet. ?

Reageer op dit bericht