Kaart wordt geladen...

 

Datum/Tijd
dinsdag 14 augustus 2018
19:00 - 22:00

Locatie
Hart van de Merode - Bright Futures


Voor wie? Ben jij ervan overtuigd dat er meer is in het leven dan enkel wat zichtbaar en tastbaar is? Zoek je een plek waar je helemaal jezelf kan zijn? Waar je vrijuit kunt spreken en bewegen, kunt lachen en huilen, en waar je krachtdieren, spirits, helpers, gidsen mee welkom zijn?

Wat? De cirkels bij Bladspiegeling brengen je rond het vuur samen met gelijkgestemden rond een specifiek thema, in een veld waar ratio, spiritualiteit, emotie en het fysieke een gelijkwaardige plaats hebben. Na een (korte) inleiding krijgt iedereen de kans krijgt zijn/haar visie in de groep te delen. Vervolgens geven we elkaar de ruimte om te filosoferen en te reflecteren, om samen te zingen, te drummen, te fluiten, te lachen, te huilen, te zijn… Al naargelang het thema, het weer, de dynamiek is het mogelijk dat we een korte wandeling maken of een oefening doen in de natuur.

Waar? Op de gemeenschapsgrond in het Hart van de Merode. Een plek met geschiedenis, een grond met verhaal, waar je uitgenodigd wordt dicht bij jezelf te komen en van daaruit verbinding te maken, met jezelf, met anderen en met de natuur om je heen.

Thema: Vieren

Gun jij het jezelf je ‘overwinningen’ te vieren? Hoe klein ook! Het kan bijzonder versterkend werken, stimuleren en motiveren om wat jij waar gemaakt hebt/jouw waarheid te vieren en te eren, voor jezelf en samen met anderen. Denk je dat je niets te vieren hebt? Ook dan is deze cirkel iets voor jou. Er valt altijd weer iets te ontdekken. Doe mee en laat ons samen vieren.

 

Praktisch

Benodigdheden: We zijn tijdens deze cirkels altijd buiten, met indien nodig beschutting tegen regen, wind of felle zon, maar steeds in de openlucht. Kleed je naargelang de weersvoorspelling. In laagjes werkt vaak het best. Draag stevige wandelschoenen zodat koude of natte voeten je niet kunnen hinderen tijdens je verblijf en verkenning op het terrein. Water en thee is voorzien.

Deelnameprijs: 

  • voor particulieren € 15 + € 2,5 t.v.v. de belevingswaarde* van de gemeenschapsgrond (incl. 21 % BTW)
  • indien zakelijk verrekend € 15 + € 5 t.v.v. belevingswaarde* van de gemeenschapsgrond (excl. 21 % BTW)

De cirkel gaat door bij een minimum van 10 deelnemers en de inschrijvingen worden afgesloten bij een maximum van 20 deelnemers.

(*deze waarde maakt de werking van deze gemeenschapsgrond mee mogelijk)

Vragen

Contacteer me gerust indien je nog vragen hebt.

Zijn de inschrijvingen al afgesloten en wil je toch nog graag komen? Contacteer me en dan bekijken we wat mogelijk is.

Inschrijvingen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.