Kaart wordt geladen...

 

Datum/Tijd
woensdag 01 augustus 2018
19:00 - 22:00

Locatie
Hart van de Merode - Bright Futures


Voor wie? She. Her. You. Me. Deze cirkels zijn uitsluitend voor vrouwen. Omdat samenkomen onder vrouwen een andere dynamiek met zich meebrengt, een bijzondere energie opwekt°.

Wat? De cirkels bij Bladspiegeling brengen je rond het vuur samen met gelijkgestemden rond een specifiek thema, in een veld waar ratio, spiritualiteit, emotie en het fysieke een gelijkwaardige plaats hebben. Na een (korte) inleiding krijgt iedereen de kans krijgt zijn/haar visie in de groep te delen. Vervolgens geven we elkaar de ruimte om te filosoferen en te reflecteren, om samen te zingen, te drummen, te fluiten, te lachen, te huilen, te zijn… Al naargelang het thema, het weer, de dynamiek is het mogelijk dat we een korte wandeling maken of een oefening doen in de natuur.

Waar? Op de gemeenschapsgrond in het Hart van de Merode. Een plek met geschiedenis, een grond met verhaal, waar je uitgenodigd wordt dicht bij jezelf te komen en van daaruit verbinding te maken, met jezelf, met anderen en met de natuur om je heen.

Thema: Wild & Mild

Als vrouw nemen we veel rollen op ons in het leven. We zijn dochter, zus, vriendin, moeder, vrouw van…, taxi, verzorger, secretaresse, minnares, …

Wie zijn we in essentie als we al die rollen afleggen? Waar zit onze vrije, wilde vrouw verstopt? Hoe kunnen we haar eren en weer in verbinding brengen met Moeder Aarde?

In deze cirkel luisteren we naar elkaar, laten we vrij en eren we aan de hand van een mooi ritueel.

Praktisch

Benodigdheden: We zijn tijdens deze cirkels altijd buiten, met indien nodig beschutting tegen regen, wind of felle zon, maar steeds in de openlucht. Kleed je naargelang de weersvoorspelling. In laagjes werkt vaak het best. Draag stevige wandelschoenen zodat koude of natte voeten je niet kunnen hinderen tijdens je verblijf en verkenning op het terrein. Water en thee is voorzien.

Deelnameprijs: 

  • voor particulieren € 15 + € 2,5 t.v.v. de belevingswaarde* van de gemeenschapsgrond (incl. 21 % BTW)
  • indien zakelijk verrekend € 15 + € 5 t.v.v. belevingswaarde* van de gemeenschapsgrond (excl. 21 % BTW)

De cirkel gaat door bij een minimum van 10 deelnemers en de inschrijvingen worden afgesloten bij een maximum van 20 deelnemers.

(* deze waarde maakt de werking van deze gemeenschapsgrond mee mogelijk)

(° Er worden in het Hart van de Merode ook geregeld mannenactiviteiten georganiseerd. Vertel het verder!)

Vragen

Contacteer me gerust indien je nog vragen hebt.

Inschrijvingen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.