Kaart wordt geladen...

 

Datum/Tijd
donderdag 22 augustus 2019
Hele dag

Locatie
Bladspiegeling ism Feoras


In een ver verleden vertrouwden onze voorouders voor zowat alles op de natuur, op hun natuur. Op de zichtbare elementen zoals voor voedsel, onderdak, kleding (vezels), en verwarming. En evengoed voor de onzichtbare elementen zoals natuurgoden, de creator of Life, of de Geest. De mens wende zich hiertoe om richting te zoeken, te begrijpen of te genezen (natuurgeneeskunde), in tal van rituelen, eigen aan hun leefgebied en herkomst op aarde. In de moderne wereld is het een hele uitdaging om dit potentieel, om op deze manier met de natuur te verbinden, te realiseren. De rat-race van het dagelijkse leven haalt ons in als we er niet bewust voor kiezen daar even uit te stappen.

Een Vision Quest biedt je daar een mooie kans toe en wel op een heel bijzondere manier.

Al meer dan 10 jaar biedt Peter Rouffa van Feoras deze mogelijkheid aan door mensen in het bos te begeleiden voor hun Vision Quest. Twee jaar geleden (zomer 2017) leek een Vision Quest het enige juiste om te doen in een erg moeilijke periode in mijn leven waarin ik helemaal uit-geleefd leek te zijn. Klaar met leven. Het was mijn beste beslissing ooit. Mijn Vision Quest bracht mij de bevrijding van mijn potentieel, herstelde het bewuste contact met mijn ziel en levenslust, en herinnerde me aan de op- en ont-ladende krachten van de natuur. Vorig jaar (zomer 2018) kreeg ik de kans om tijdens de Vision Quest te assisteren en dit zorgde voor een verdere verdieping in mijn ervaring (als deelnemer en als begeleider) met dit transformerende ritueel.

Samen bieden Peter en ik dit jaar opnieuw de kans aan om een Vision Quest te doen op Belgische bodem (Wallonië). We zijn voor deze Vision Quest een hele week samen. De eerste twee dagen staan volledig in het teken van de voorbereiding op deze levens veranderende ervaring. Na een zuiverende zweethut, waarin je een richting en een ankerpunt krijgt, ga je naar de plek in het bos die speciaal aan jou is gewijd. Hier zal je 4 dagen en 4 nachten in afzondering doorbrengen. Twee keer per dag zoeken we je op en krijg je de mogelijkheid tot interactie, als je dat wenst. We eindigen de week met een tweede zuiverende zweethut die je toelaat om de geleefde ervaringen te integreren, en we vieren een ceremonie van dankbaarheid aan de natuur voor alles wat het ons heeft gebracht.

Meer praktische informatie ontvang je na aanmelding.
Voor al je vragen kan je bij mij terecht (via het contactformulier of 0498 29 66 78),
Frouke

In samenwerking met Peter Rouffa (www.feoras.com), peter.rouffa@gmail.com, 0498 415 653.

Inschrijvingen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.