**volzet**
Kaart wordt geladen...

 

Datum/Tijd
vrijdag 30 november 2018
19:00 - 22:00

Locatie
Bladspiegeling


Voor wie?

Ben jij ervan overtuigd dat er meer is in het leven dan enkel wat zichtbaar en tastbaar is? Zoek je een plek waar je helemaal jezelf kan zijn? Waar je vrijuit kunt spreken en bewegen, kunt lachen en huilen, en waar je krachtdieren, spirits, helpers, gidsen mee welkom zijn?

Wat?

In de Soul & Spirit circles komen we samen in een veld waar ratio, spiritualiteit, emotie en het fysieke een gelijkwaardige plaats hebben. Door middel van fluit, drum, liederen en ikaros maak ik contact met wat aanwezig is in de Andere Werelden en roep ik voor iedere deelnemer persoonlijk de spirits aan die nodig zijn om (emotionele of psychologische) blokkades (al dan niet met fysieke weerslag) af te breken, gedragspatronen te doorbreken, of rechtstreeks tot je ziel te spreken. Je systeem krijgt als het ware een onderhoudsbeurt waardoor alles weer vrijer gaat stromen, en je opnieuw in je eigen-frequentie kan gaan trillen. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt aangesproken en bevorderd. We werken als groep samen om ook op collectief niveau te zuiveren, te genezen en te beschermen, door bewust aanwezig te zijn.

In de cirkels maak ik gebruik van verschillende shamanistische vaardigheden die ik geleerd heb van mijn mentor, coach en shamaan Peter Rouffa, en tijdens en na mijn verblijf in de Peruaanse jungle in april 2018. Vanaf januari 2019 vat ik een intensieve opleiding aan bij een Peruaanse shamaan en zal ik gedurende minstens vier maanden in het buitenland verblijven.

Praktisch

Benodigdheden: We zitten tijdens deze cirkels binnen, op de grond. Het is wellicht aangenaam om je lekker ruim en warm te kleden. Je brengt je eigen kussentje of matje en dekentje mee. Bij ontvangst en na afloop is er water, thee en een kleine versnapering. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal de cirkel eindigen tussen 21.30 en 22.00u. Even napraten is aangeraden.

Deelnameprijs: 

  • voor particulieren € 25 (incl. 21 % BTW)
  • indien zakelijk verrekend € 30 (incl. 21 % BTW)
  • voor een helpersticket € 10 (incl. 21 % BTW, enkel particulier): dit ticket is voor iemand die mij wil ondersteunen bij de ontvangst en tijdens en na de ceremonie met het serveren van drank en versnaperingen en het wegwijs maken van deelnemers. Als je voor dit ticket kiest, dan ben je aanwezig om 18.30 en help je na afloop met opruimen en afwassen.

De cirkel gaat door bij een minimum van 5 deelnemers en de inschrijvingen worden afgesloten bij een maximum van 12 deelnemers.

Vragen

Contacteer me gerust indien je nog vragen hebt.

Zijn de inschrijvingen al afgesloten en wil je toch nog graag komen? Contacteer me en dan bekijken we wat mogelijk is.

Inschrijvingen

Dit evenement is volgeboekt.