Kaart wordt geladen...

 

Datum/Tijd
vrijdag 26 april 2019
19:00 - 22:00

Locatie
Bladspiegeling


De Soul & Spirit Circle komt naar je toe!

Wil je graag met een aantal vrienden of familieleden een Soul & Spirit ter gelegenheid van een verjaardag, een speciale dag die jullie band symboliseert of zomaar omdat jullie er nood aan hebben? Het kan perfect!

Voor wie?

Je bent ervan overtuigd dat of je bent nieuwsgierig naar wat er meer is in het leven dan enkel wat zichtbaar en tastbaar is. Je verlangt ernaar alles even te resetten en weer vrijuit te kunnen spreken en bewegen, te lachen en te huilen en te ontdekken welke krachtdieren, spirits en gidsen jou vergezellen. Of…je hebt gewoon behoefte om eens op een minder alledaagse manier de stress uit je lijf te krijgen en weer rustig diep in- en uit te kunnen ademen.

Wat?

In de Soul & Spirit circles komen we samen in een veld waar ratio, spiritualiteit, emotie en het fysieke een gelijkwaardige plaats hebben. Door middel van fluit, drum, liederen en ikaros maak ik contact met wat aanwezig is in de Spirit Wereld en worden voor iedere deelnemer persoonlijk de spirits aangeroepen die nodig zijn om (emotionele of psychologische) blokkades (al dan niet met fysieke weerslag) af te breken, gedragspatronen te doorbreken, of rechtstreeks tot je ziel te spreken. Je systeem krijgt als het ware een onderhoudsbeurt waardoor alles weer vrijer gaat stromen, en je opnieuw in je eigen-frequentie kan gaan trillen. In de sacrale ruimte die gecreëerd wordt, wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam aangesproken en bevorderd. We werken als groep samen om ook op collectief niveau te zuiveren, te genezen en te beschermen, door bewust aanwezig te zijn.

In de cirkels maak ik gebruik van verschillende shamanistische vaardigheden die ik geleerd heb van mijn Belgische mentor, coach en shamaan Peter Rouffa, en van mijn Peruaanse mentor en shamaan tijdens verschillende dietas in de Peruaanse jungle in 2018 en 2019, en mijn verblijf van vier maanden op verschillende plaatsen in het noorden van Peru in 2019.

Praktisch

Benodigdheden: Soul & Spirit Circle On The Road is mogelijk voor groepen vanaf 5 personen tot en met 10 à 12 personen, afhankelijk van de beschikbare ruimte. Je hebt een ruime plaats nodig, dat kan bv een living of een hal zijn waar we met z’n allen in een cirkel kunnen zitten op stoelen of op matjes op de grond. Je voorziet als gastvrouw of gastheer water en thee en een kleine (liefst gezonde) versnapering. Geen koffie of alcohol, daar dit zou interfereren met de werking van de spirits.

Voor de deelnemers is het wellicht aangenaam om zich lekker ruim en warm te kleden.

Afhankelijk van het aantal deelnemers duurt een cirkel tussen 2,5 tot 3 uur. Even napraten is aangeraden.

Deelnameprijs: 

 • voor particulieren (vermeldde bedragen zijn incl. 21% BTW)
  • met een minimum van 5 deelnemers met € 40 per persoon, of het totaal bedrag van € 200
  • vanaf 6 tot en met 8 deelnemers € 35 per persoon
  • vanaf 9 tot en met 10 deelnemers € 30 per persoon
  • voor meer dan 10 deelnemers maak ik graag een aparte prijs op
 • indien zakelijk (vermeldde bedragen zijn incl. 21 % BTW)
  • met een minimum van 5 deelnemers met € 48 per persoon, of het totaal bedrag van € 200
  • vanaf 6 tot en met 8 deelnemers € 42 per persoon
  • vanaf 9 tot en met 10 deelnemers € 36 per persoon
  • voor meer dan 10 deelnemers maak ik graag een aparte prijs op
 • Verplaatsingsvergoeding: € 0,34/km via Google gerekend vanaf het adres van mijn praktijk

Schatten

Voor en na de cirkel kan je komen schatgraven en snuisteren tussen al het moois dat ik heb meegebracht uit Pucallpa, Peru. Heel wat handwerk van de lokale inheemse bevolking, de Shipibo. Heb je graag meer info hierover, al je vragen zijn welkom via mail of +32 498 29 66 78.

Vragen

Contacteer me gerust indien je nog vragen hebt.

Inschrijvingen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.