Kaart wordt geladen...

 

Datum/Tijd
donderdag 10 oktober 2019
19:00 - 22:00

Locatie
Bladspiegeling


Voor wie?

Ben jij ervan overtuigd dat er meer is in het leven dan enkel wat zichtbaar en tastbaar is? Zoek je een plek waar je helemaal jezelf kan zijn? Waar je vrijuit kunt spreken en bewegen, kunt lachen en huilen, en waar je krachtdieren, spirits, helpers, gidsen mee welkom zijn?

Wat?

In de Soul & Spirit circles komen we samen in een veld waar ratio, spiritualiteit, emotie en het fysieke een gelijkwaardige plaats hebben. Door middel van fluit, drum, liederen en ikaros maak ik contact met wat aanwezig is in de Spirit Wereld en worden voor iedere deelnemer persoonlijk de spirits aangeroepen die nodig zijn om (emotionele of psychologische) blokkades (al dan niet met fysieke weerslag) af te breken, gedragspatronen te doorbreken, of rechtstreeks tot je ziel te spreken. Je systeem krijgt als het ware een onderhoudsbeurt waardoor alles weer vrijer gaat stromen, en je opnieuw in je eigen-frequentie kan gaan trillen. In de sacrale ruimte die gecreëerd wordt, wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam aangesproken en bevorderd. We werken als groep samen om ook op collectief niveau te zuiveren, te genezen en te beschermen, door bewust aanwezig te zijn.

In de cirkels maak ik gebruik van verschillende shamanistische vaardigheden die ik geleerd heb van mijn Belgische mentor, coach en shamaan Peter Rouffa, en van mijn Peruaanse mentor en shamaan tijdens verschillende dieta in de Peruaanse jungle in 2018 en 2019, en mijn verblijf van vier maanden op verschillende plaatsen in het noorden van Peru in 2019.

Praktisch

Benodigdheden: We zitten tijdens deze cirkels binnen, op de grond. Het is wellicht aangenaam om je lekker ruim en warm te kleden. Je brengt je eigen kussentje of matje en dekentje mee. Bij ontvangst en na afloop is er water, thee en een kleine versnapering. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal de cirkel eindigen tussen 21.30 en 22.00u. Even napraten is aangeraden.

Deelnameprijs: 

  • voor particulieren € 30 (incl. 21 % BTW)
  • indien zakelijk verrekend € 36 (incl. 21 % BTW)
  • voor een helpersticket € 10 (incl. 21 % BTW, enkel particulier): dit ticket is voor iemand die mij wil ondersteunen bij de ontvangst en tijdens en na de ceremonie met het serveren van drank en versnaperingen en het wegwijs maken van deelnemers. Dit ticket is beschikbaar vanaf 5 deelnemers. Als je voor dit ticket kiest, dan ben je aanwezig om 18.30 en help je na afloop met opruimen en afwassen.

De cirkel gaat door bij een minimum van 5 deelnemers en de inschrijvingen worden afgesloten bij een maximum van 12 deelnemers.

Schatten

Voor en na de cirkel kan je komen schatgraven en snuisteren tussen al het moois dat ik heb meegebracht uit Pucallpa, Peru. Heel wat handwerk van de lokale inheemse bevolking, de Shipibo. Heb je graag meer info hierover, al je vragen zijn welkom via mail of +32 498 29 66 78.

Vragen

Contacteer me gerust indien je nog vragen hebt.

Zijn de inschrijvingen al afgesloten en wil je toch nog graag komen? Geef me een seintje en dan bekijken we wat mogelijk is.

Inschrijvingen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.