Kaart wordt geladen...

 

Datum/Tijd
vrijdag 05 juli 2019
19:00 - 22:00

Locatie
Bladspiegeling


Reisverhaal met zang, fluit en drum

Beeld je in dat je kunt proeven van een land aan de andere kant van de wereld, zomaar vanuit je luie stoel 😀

Begin 2019 trok ik gedurende bijna vier maanden samen met mijn gastheren rond in het noorden van Peru. We kwamen op plaatsen waar je als toerist wellicht nooit kan komen. Samen met hen werd ik verwelkomd in huiskamers gelegen in de meest uiteenlopende klimaten, verwend met overheerlijke typisch Peruaanse maaltijden. Via hobbelige bergwegen baanden we ons een weg van de kust, langs de sierras naar de hoger gelegen oerwouden en weer terug. Tijdens twee dietas verbleven we gedurende tien dagen in het lager gelegen oerwoud. Deze unieke reis stond volledig in het teken van het werken met medicinale planten. Een eeuwenoude traditie uit het Amazonewoud die zorgt voor reiniging, heling en transformatie.

Op vrijdag 5 juli organiseer ik een vertelavond met zang, fluit en drum zodat je heel even met me mee kunt reizen doorheen dit bijzondere stukje Peru, vanop je luie stoel.

Toen ik bij het uitkiezen van een foto voor mijn reisverhaal uitkwam bij deze libel voelde ik het meteen: Dit is ‘m!

The dragonfly, in almost every part of the world  the dragonfly symbolizes change. Change in the perspective of self realization; and the kind of change that has its source in mental and emotional maturity and the understanding of the deeper meaning of life.

Praktisch

Programma: Van harte welkom vanaf 18.45u. Einde voorzien rond 22u.

Benodigdheden: Wie wenst kan zich gezellig op de grond installeren (breng in dat geval een kussen en deken met mee). Er zijn ook ruim voldoende stoelen aanwezig.

Deelnameprijs: Enkel particulier, € 15.

Schatten

Voor en na de cirkel kan je komen schatgraven en snuisteren tussen al het moois dat ik heb meegebracht uit Pucallpa, Peru. Heel wat handwerk van de lokale inheemse bevolking, de Shipibo.

 

Heel graag tot dan!
Frouke

 

Inschrijvingen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.