Kaart wordt geladen...

 

Datum/Tijd
donderdag 10 oktober 2019
14:30 - 17:00

Locatie
Beeltjensdreef


Bij deze boom, hart & buik wandeling stemmen we af op wat de bomen en het bos ons te vertellen hebben. Wellicht niet in woorden, of op de manier die ons hoofd gewend is. Daarom maken we eerst onze denker stiller en openen we ons hart, onze buik en al onze zintuigen. Op deze manier verbinden met de natuurelementen om je heen zit in ieder van ons. We zijn misschien wel even vergeten hoe het moet. Of we voelen ons wat onzeker om dit op ons eentje te doen.

Wandel met me mee en stap voor stap zul je ervaren op welke magische wijze je je met boom, hart en buik kan verbinden.

Voor wie?

Deze wandeling richt zich op volwassenen. Wil je graag leren hoe je je vanuit je hart en buik met de bomen en het bos kunt verbinden, of doe je dit gewoon liever eens niet op je eentje, maar in groep? Dan ben je van harte welkom! Je kunt dit daarna zelf ook toepassen elke keer je er weer op uit trekt en wie weet kan je zelfs je wandelgezelschap verleiden om de natuur ook eens een keer op deze manier te beleven.

Praktisch

Wanneer: donderdag 10 oktober om 14.30u verzamelen we bij de ingang van het bos in de Beeltjensdreef. Rond 17.00u komen we hier opnieuw toe.

Benodigdheden: We zijn buiten, dus is het aangeraden je in laagjes te kleden al naargelang de weersvoorspellingen (better safe than sorry).

Deelnameprijs: 

  • voor particulieren € 15 (incl. 21 % BTW)
  • indien zakelijk verrekend € 20 (incl. 21 % BTW)

Aansluiten bij de Soul & Spirit Circle: Als je dat wenst, kan je aansluiten voor de Soul & Spirit Circle die avond. Breng dan zeker iets mee om te eten. We doen een potluck. Dit betekent dat iedereen iets meebrengt dat ook gedeeld kan worden. Op die manier is er altijd iets wat lekker (en veilig) is voor jou én leer je vaak nieuwe dingen kennen. De potluck en de cirkel wordt in de Ambachtenstraat 9A, 2260 Westerlo georganiseerd.

Vragen

Contacteer me gerust indien je nog vragen hebt, of schrijf je meteen in via het formulier hieronder.

Heel graag tot dan,
Frouke

Inschrijvingen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.