Contact

/Contact
Contact2018-12-10T11:08:32+00:00

Je individuele afspraak reserveren

Een individuele sessie Natuurcoaching duurt 2 tot 3 uur en kost € 120 voor particulieren en € 150 indien zakelijk verrekend (beide incl. BTW). Voor een Bladspiegeling in beeld betaal je respectievelijk € 100 en € 120 euro extra.

Een mini coachsessie van max. 1 uur is ook mogelijk, daarvoor betaal je als particulier € 50 en indien zakelijk verrekend € 65 (beide incl. BTW). Mini sessies worden meestal aan het begin van een dagdeel geboekt (bv om 9u en om 13.30u).

In de agenda vind je data van (vuur-) cirkels, Natuurcoaching in groep en Soul & Spirit Circles.

Je afspraak reserveren doe ik graag telefonisch: 0498 29 66 78.

Als ik niet bereikbaar ben, dan bel ik je zo snel mogelijk terug. Laat gerust ook een bericht achter via sms. Of gebruik het contactformulier hieronder.

**update**
Vanwege een shamanistische stage in het buitenland zal ik vanaf januari tot en met eind april telefonisch niet bereikbaar zijn en slechts sporadisch toegang hebben tot mijn mail. Je bericht is van harte welkom, het kan alleen wat langer duren voor je antwoord krijgt. Alvast bedankt voor je begrip.

Until we meet (again)

Vragen

Zit je met een vraag of wens je meer informatie, dan ontvang ik die graag per mail. Dat doe je gemakkelijk door onderstaand contactformulier. Daarna neem ik zo snel mogelijk contact met je op.


GOOGLE STREETVIEW

Praktijk te Westerlo met coachruimte binnen

TERUG-NAAR-JE-NATUUR PLEK

Coachplek op een gemeenschapsgrond te Veerle-Laakdal

HART VAN DE MERODE

Buiten, in de natuur, kom je vaak sneller tot de essentie

Bij Bladspiegeling deel ik met jou de liefde voor de natuur en voor het leven.