Bladspiegeling **nieuws**

//Bladspiegeling **nieuws**

Bladspiegeling **nieuws**

’t Is tijd. Om in mijn levensboek een bladzijde om te slaan. De oude is be-lezen, de nieuwe rijp om te be-leven. Die nieuwe bladzijde is er al-tijd al geweest, maar pas nu, op dit moment trek ik haar uit die ruimte van licht, alles, niets en oneindig zijn, en uit de universele ‘al’-tijd, door de trechter, helemaal tot in de ruimte van manifestatie, waar de tijd ‘hier-en-nu’ aangeeft op de lineaire klok van ‘t mensenvolk.

Hier in die tijd en ruimte strekt de nieuwe bladzijde haar vier hoeken uit, als vleugels van een vlinder die net ontwaakt uit haar cocon. De bladzijde blinkt zich op, klaar om te gaan spiegelen, klaar om het spel te weerspiegelen dat nog steeds aanwezig is in elk van ons (maar soms diep verborgen zit), om onze levensvreugde te reflecteren (die soms onbereikbaar lijkt), om ons de antwoorden te her-inneren (die we diep van binnen weten)….

Een lang lyrisch verhaal kort: Bore-outcoach wordt Bladspiegeling.be

De komende weken werk ik aan de metamorfose, met een nieuw logo, een nieuwe website, etc. Ondertussen blijf je welkom op de vertrouwde website van bore-outcoach voor coachings. Contacteer me gerust indien je vragen hebt, en/of geniet lekker mee van deze evolutie.

Muchas gracias.

Frouke

2018-06-13T15:22:46+00:00

6 Reacties

 1. Rene 2 mei 2018 om 20:03 - Antwoord

  Het klinkt als vanzelf. Jouw evolutie, dicht bij jezelf. Als een bladbespiegeling. Vanwaar deze mooie naam Frouke?

  • Frouke Vermeulen 3 mei 2018 om 09:18 - Antwoord

   Mooi, Rene, dankjewel!
   De lange versie achter de naam zal ik binnenkort publiceren.
   In ’t kort kwam de term tot mij, zonder nadenken, en bleek hij perfect ‘allesomvattend’ te zijn wat ‘coaching’, natuur en creativiteit betreft.
   Ik kan alleen maar dankbaar zijn voor hoe het is gegaan ?

 2. Tommy 2 mei 2018 om 22:41 - Antwoord

  Waw. Spannend…En heel benieuwd. De titel is alvast heel uitnodigend. Succes. Tommy

  • Frouke Vermeulen 3 mei 2018 om 09:17 - Antwoord

   Dankje Tommy! Dit voelt zò goed… Het is een proces dat niet over één nacht ijs is gegaan en nu ik er klaar voor ben kan ik haast niet meer begrijpen waarom het zo moeilijk was de stap te zetten 🙂

 3. Liese 7 mei 2018 om 09:50 - Antwoord

  Verrekijker bij de hand voor het vervolg. Succes Frouke!

Reageer op dit bericht